Personal finns på plats mellan 07.00-18.00 Vill man lämna sin hund innan 07.00 eller hämta efter 18.00 går det bra. Ingen kostnad för detta. Man går då in med kod till dagiset och lämnar/hämtar sin hund i dess box (aldrig 2 hundar i samma box när personal inte finns på plats). Regler om hur detta sköts går vi igenom för de berörda. 

 

Det finns alltid personal kvar i dagiset, även under promenadtiderna. Detta innebär att Du som hundägare alltid är välkommen till oss oavsett tid på dagen. Vill Du lämna hunden senare eller hämta tidigare så går det självklart bra! Vi har inga speciella tider för in- utlämning utan det är helt upp till Dig. Våra hundar är trygga i sitt dagis så det uppstår ingen stress av att någon kommer och hämtar/lämnar sin hund mitt på dagen. 

 

Våra promenadtider är: Förmiddag 08.30-12.00 och eftermiddag 13.00-15.00. 

 

 

Vi i personalen..

Anneli Sundström

Diplomerad Hundinstruktör och Hundproblemsutredare via HUNDutbildningsgruppen. Diplomerad Brandvarningsinstruktör för hund via A.Hallgren/Dogma. Hunddagisutbildning via Hundens Hus. Första hjälpen kurs för hund (senast -19). Har gått många kurser och föreläsningar genom åren. Har arbetat på Maggies Farm sedan starten 1998. Arbetar även som timanställd på Hundstallet i Åkeshov. Har 1 schäfertik.

 

 

 Malin Granqvist

Har arbetat på Maggies Farm sedan 2009. Väldigt duktig och engagerad i hundar och har en eng. staffordshire bullterrier född 2011. Har gått på föreläsningar och nu senast en uppdatering i Första hjälpen för hund -19.

 

Max Holmborg

Har arbetat på hunddagis i flera år tidigare och varit hos oss sedan -17. Är duktig med hundarna! Har en staffe hemma.

 

Alexandra Rylander

Har varit på hunddagis tidigare och varit hos oss sedan -18. Har en blandrastik hemma.

 

Vikarier:

Andreas Pettersson, utbildad instruktör via Hundens Hus. Samt många kurser/föreläsningar. Har varit hos oss sedan 2016

Mia Väneläinen

Linda Strid

 

 

 

sidan är under uppdatering...... 15/9-20

 

 

Ändra till en bild som passar din sida och skriv en text som passar till bilden ovan.